تماس
نمایشگاه جمهوری اسلامی ایران

دکتر بیک‌زاده سرپرست شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ج.ا. ایران: نمایشگاه‌های تخصصی بستری برای تحقق رشد ۸ درصدی اقتصاد و توسعه صادرات است

۱۳ آبان ۱۴۰۳

دسته بندی: نمایشگاه های داخلی

دکتر بیک‌زاده سرپرست شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ج.ا. ایران: نمایشگاه‌های تخصصی بستری برای تحقق رشد ۸ درصدی اقتصاد و توسعه صادرات است


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ج.ا.ایران، دکتر صدیف بیک‌زاده عضو هیأت مدیره و سرپرست شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ج.ا. ایران در جریان مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت، در گفت و گو با خبرنگاران اعلام کرد: در راستای قانون برنامه هفتم توسعه، در تلاش هستیم با برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی در حوزه‌های تولید و صنعت، بستری مناسب برای رشد اقتصادی ایجاد کنیم. از جمله اهداف اصلی، دستیابی به رشد اقتصادی ۸ درصدی از طریق افزایش سالانه ۲۳ درصدی صادرات است.

در ادامه با اشاره به اهمیت نمایشگاه بین‌المللی صنعت خاطرنشان کرد: در این رویداد، بیش از ۳۰۰ واحد داخلی و ۸۲ مشارکت کننده خارجی حضور دارند.

وی همچنین از برگزاری همزمان نمایشگاه‌های تخصصی دیگر خبر داد و گفت: نمایشگاه لیزر و نمایشگاه‌های مرتبط با شرکت‌های دانش‌بنیان از امروز تا ۱۶ آبان با هدف حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار می‌شوند.

دکتر بیک‌زاده در ادامه افزود: در مجموع این چهار رویداد، میزبان بیش از ۴۵۰ واحد تولیدی داخلی و نزدیک به ۱۵۰ مشارکت کننده خارجی است که با حضور خود می‌توانند موجب تقویت تولید داخلی، توسعه صادرات و ارتقای فناوری در صنایع کشور شوند.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری این رویدادها اظهار داشت: در این نمایشگاه‌ها، شرکت‌کنندگانی حضور دارند که صنعت‌ساز هستند و خطوط تولید سایر صنایع را پشتیبانی می‌کنند؛ از جمله صنایع برش و لیزر و خطوط تولید صنایع خودروسازی و لوازم خانگی؛ به جرات می توان گفت مشارکت‌کنندگان این نمایشگاه‌ها، نقش مهمی در حمایت از چرخه تولید و صنعت ایفا می‌کنند.

لزوم رشد بهره‌وری در اقتصاد 

به گفته دکتر بیک‌زاده، دستیابی به رشد ۸ درصدی در اقتصاد نیازمند افزایش بهره‌وری است. وی در این خصوص تصریح کرد: دو و نیم درصد از این رشد می‌تواند از طریق بهره‌وری و مابقی از طریق به‌کارگیری عوامل دیگر تولید حاصل شود.

وی تاکید کرد: ما در صنعت نمایشگاهی، با ارائه خدمات نمایشگاهی و ایجاد زمینه بازاریابی برای واحدهای تولیدی، به آن‌ها کمک می‌کنیم تا تقاضاهای داخلی و خارجی را به خوبی بشناسند و بر اساس آن برنامه‌ریزی کنند.

دکتر بیک‌زاده همچنین اظهار داشت: با تشویق حضور واحدهای تولیدی در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی، می‌توان تقاضا برای محصولات آنان را افزایش داد و این موضوع می‌تواند به واحدها برای افزایش ظرفیت خود کمک کند و زمینه ساز رشد بهره‌وری و تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی و افزایش سالانه ۲۳ درصدی صادرات شود.

توسعه خدمات نمایشگاهی و ایجاد بستر بازاریابی پایدار

دکتر بیک‌زاده در خصوص رویکرد جدید شرکت سهامی نمایشگاه‌ها افزود: نمایشگاه‌ها نباید تنها به چهار روز برگزاری محدود شوند. ما از قبل و بعد از نمایشگاه نیز فعالیت‌هایی را با هدف افزایش کیفیت نمایشگاه و ارائه خدمات متنوع‌تر برنامه‌ریزی می‌کنیم. با اقدامات و بررسی‌های دقیق علمی ضمن شناسایی آسیب‌ها، در تلاشیم تا کیفیت برگزاری نمایشگاه‌ها را ارتقا دهیم و زمینه‌ساز حضور گسترده‌تر و هدفمندتر واحدهای تولیدی در این رویدادها باشیم.

در پایان، دکتر بیک‌زاده گفت: یکی از این برنامه‌های ما ایجاد پایگاه داده‌ای از شرکت‌کنندگان در نمایشگاه است تا واحدهای تولیدی بتوانند پس از اتمام نمایشگاه نیز از این داده‌ها برای بازاریابی و شناسایی مشتریان جدید استفاده کنند.

انتهای پیام/

https://iranfair.com/p/399