بازدید پنج عضو کابینه رئیسجمهور از دستاوردهای علمی، پژوهشی و دانشبنیان کشور
محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیسجمهور، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، زهرا بهروز آذر ، معاون بانوان و خانواده رئیسجمهور، محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی و حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور امروز شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ از دوازدهمین نمایشگاه «ایران ساخت» و بیستوپنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار، در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران بازدید کردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی ج.ا.ایران، پنج عضو کابینه در جریان این بازدید با تولیدکنندگان و صاحبان صنایع و غرفههای مختلف این نمایشگاه به گفتوگو پرداختند و از نزدیک در جریان آخرین دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان، پارکهای علم و فناوری، مراکز علمی و دانشگاهی و شرکتهای خصوصی قرار گرفتند.
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در این بازدید گفت: دیدن دستاوردهای بچههای ایران زمین موجب خوشحالی ماست، باعث افتخار است که در کشوری زندگی میکنیم که بچههای ما از هر محدودیتی فرصت میسازند و کمک میکنند بتوانیم به ویژه در حوزههای آموزش تاثیرات شگرفی داشته باشیم.
وی تاکید کرد: نمایشگاه ایران ساخت به جهت اینکه در حوزههای آزمایشگاهی تجهیزات پیشرفتهای تولید میکند بسیار ارزشمند است و طبیعتاً به جهت اینکه میتواند نیاز مراکز پژوهشی و آموزشی را برطرف کند یکی از نمایشگاههای بسیار تاثیرگذار است.
سخنگوی دولت ادامه داد: امیدوارم خستگی به تن دستاندرکاران این نمایشگاه نماند و امیدواریم شاهد درخشش بیشتر آنها باشیم.
محمد اسلامی، معاون رییسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران نیز در جریان بازدید خود از دستاورد جدید سازمان انرژی اتمی ایران رونمایی کرد.
در دومین روز این نمایشگاه و با حضور معاون رئیسجمهور و جمعی از مدیران ارشد صنعت هستهای از «مولد تمام بومی فرکانس رادیویی توان بالا مبتنی بر لامپ مگنترون باند S» به عنوان جدیدترین دستاورد سازمان انرژی اتمی ایران و پژوهشگاه علوم و فنون هستهای رونمایی شد.
اسلامی در جریان بازدید از این نمایشگاه از غرفههای دانشگاهها، پژوهشگاهها، پارکهای علم و فناوری، مراکز دانشبنیان، مراکز رشد و آموزش و نیز شرکتهای فعال در حوزه پژوهش و فناوری نیز بازدید کرد.
بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی پژوهش، فناوری و فنبازار، رویدادی با هدف تقویت همکاریهای علمی و پژوهشی، نمایش دستاوردهای نوآورانه و پیوند بین دانشگاهها، پژوهشگاهها و صنایع کشور بوده و فرصتی برای توسعه همکاریهای فناورانه، تقویت ارتباطات علمی و تجاری و معرفی توانمندیهای نوآورانه کشور محسوب میشود.
همچنین دوازدهمین دوره نمایشگاه تجهیزات، مواد آزمایشگاهی و تست و آزمون پیشرفته ایرانساخت که از ۲۳ آذر آغاز شده، میزبان ۲۷۸ شرکت دانشبنیان و فناور است. این شرکتها در ۱۴ حوزه مختلف، از جمله نفت، گاز و پتروشیمی، برق و الکترونیک، نرمافزار و شبیهساز، عمران و ساختمان، مکانیک، شیمی و متالورژی، کشاورزی و محیط زیست، و مهندسی پزشکی، خدمات و محصولات خود را عرضه کردهاند.
https://iranfair.com/p/445