تماس
نمایشگاه جمهوری اسلامی ایران

بیک‌زاده در نشست تخصصی "ایران‌‌اکسپو ۲۰۲۵ و درس‌هایی برای ایران‌اکسپو ۲۰۲۶" مطرح کرد: *ضرورت تشکیل شورای عالی توسعه صنعت نمایشگاهی کشور*

۱۰ خرداد ۱۴۰۴

دسته بندی: اخبار عمومی

بیک‌زاده در نشست تخصصی "ایران‌‌اکسپو ۲۰۲۵ و درس‌هایی برای ایران‌اکسپو ۲۰۲۶" مطرح کرد: *ضرورت تشکیل شورای عالی توسعه صنعت نمایشگاهی کشور*
مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر ضرورت تشکیل «شورای عالی توسعه صنعت نمایشگاهی» گفت: این شورا با عضویت ساختارمند دستگاه‌های اثرگذار از جمله وزارت امورخارجه می‌تواند نقش مهمی در ارتقاء کیفیت و اثربخشی نمایشگاه‌های کشور ایفا کند و تجربه موفق پذیرش هیات های تجاری-اقتصادی در رویداد «ایران‌اکسپو» را به سایر رویدادها نمایشگاهی کشور تعمیم داد.

نشست تخصصی «ایران‌اکسپو ۲۰۲۵ و درس‌هایی برای ایران‌اکسپو ۲۰۲۶» با حضور میثم امیری، رئیس مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی، مهرنوش مفیدی، عضو هیأت مدیره شرکت سهامی نمایشگاه‌ها، مجید تکبیری، رئیس ستاد برگزاری ایران‌اکسپو، سید حسین میرظفرجویان، مشاور مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌ها و مدرس امور نمایشگاهی، و شاهرخ مدرس، پیشکسوت امور نمایشگاهی، در محل مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی برگزار شد.

صدیف بیک‌زاده در این نشست اظهار کرد: بر اساس مطالعات انجام‌شده در دنیا، تنها ۱۲ درصد شرکت‌هایی که در نمایشگاه‌ها حضور می‌یابند، با اهداف کاملاً مشخص و ساختارمند شرکت می‌کنند، در حالی‌که ۴۵ درصد از آن‌ها اهداف مبهم دارند. این آمار نشان می‌دهد که هنوز در استفاده حداکثری از ظرفیت‌های نمایشگاهی، حتی در سطح جهانی، دچار چالش هستیم.

بیک‌زاده با اشاره به اهمیت حضور مؤثر و هدفمند شرکت‌ها گفت: یکی از شاخص‌های مهم رضایت از برگزاری نمایشگاه، تکرار حضور در دوره‌های بعدی است. بسیاری از شرکت‌ها بدون انتظار مشخص و شفاف در نمایشگاه‌ها شرکت می‌کنند. بر اساس مطالعات جهانی، این وضعیت حتی در نمایشگاه‌های پیشرفته کشورهای آمریکا و آلمان نیز دیده می‌شود.

او افزود: شناسایی دقیق قراردادهای حاصل از نمایشگاه‌ها بسیار دشوار است و هیچ مجری نمایشگاهی در دنیا از شرکت‌کنندگان آمار دقیق قراردادها را مطالبه نمی‌کند. با این حال، داده‌های مختلف حاصل از نمایشگاه‌ها ارزش تجاری زیادی دارد.

مجید تکبیری، رئیس ستاد ایران‌اکسپو نیز با اشاره به استقبال گسترده از این رویداد گفت: بیش از ۴۳۰۰ هیأت و تاجر و فعال اقتصادی خارجی برای حضور در ایران‌اکسپوی ۲۰۲۵ اعلام آمادگی کردند، و در نهایت برای ۳۱۰۰ نفر دعوت‌نامه صادر شد. با این حال، تعداد زیادی از فعالان اقتصادی بدون دعوت‌نامه نیز در نمایشگاه حضور یافتند.

وی افزود: ستاد برگزاری نمایشگاه با نگاه ملی تلاش کرد این رویداد مهم به بهترین نحو ممکن برگزار شود. مذاکرات قابل توجهی در ایران‌اکسپو صورت گرفت و پایان نمایشگاه، آغاز پیگیری مذاکرات و انعقاد قراردادها از سوی مشارکت‌کنندگان با طرف‌های تجاری است.

شاهرخ مدرس، پیشکسوت صنعت نمایشگاهی، با اشاره به ظرفیت اقتصادی کشورهای همسایه گفت: در دوره‌های بعد باید از کشورهای اروپای شرقی، اروپای مرکزی، کشورهای اروپای غربی، آسیای میانه و ... نیز برای حضور در نمایشگاه دعوت شود. همچنین پیشنهاد می‌شود که نمایشگاه ایران‌اکسپو در اتحادیه جهانی نمایشگاه‌ها (UFI) ثبت گردد.

سید حسین میرظفرجویان، مشاور مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌ها، نیز بر ضرورت توسعه کیفی نمایشگاه‌ها تأکید کرد و گفت: باید در انتخاب نمایشگاه‌ها، مشارکت‌کنندگان را نسبت به منافع حضور آگاه کرد و در سطح کلان نیز دولت باید از اهمیت راهبردی این رویدادها مطلع شود. تمرکز اصلی ما باید بر ارتقاء کیفی نمایشگاه‌ها باشد و افزایش تعداد مشارکت‌کنندگان نیز مورد توجه قرار گیرد.
https://iranfair.com/p/632
زمان بروزرسانی: ۱۴۰۴/۳/۱۰

تنظیمات قالب

بزرگنمایی
عکس ها
حالت رنگ ها
حالت کور رنگی