نمایشگاه جمهوری اسلامی ایران

در ادامه سلسله جلسات کمیته اجرایی اکسپوی بلگراد و با حضور جمعی از متخصصان و صاحب‌نظران؛نشست هم‌اندیشی اکسپوی ۲۰۲۷ برگزار شد

۶ مرداد ۱۴۰۴
دسته بندی: نمایشگاه های خارجی
در ادامه سلسله جلسات کمیته اجرایی اکسپوی بلگراد و با حضور جمعی از متخصصان و صاحب‌نظران؛نشست هم‌اندیشی اکسپوی ۲۰۲۷ برگزار شد
در ادامه سلسله‌ جلسات کمیته اجرایی اکسپوی ۲۰۲۷ بلگراد، نشست هم‌اندیشی با حضور محمدمهدی تندگویان، رئیس کمیته اجرایی و رئیس هیأت‌مدیره شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، جمعی از معاونان و مدیران شرکت و همچنین جمعی از صاحب‌نظران و متخصصان حوزه‌های مختلف از جمله معماری، موسیقی، فلسفه، روان‌شناسی، ادبیات، بازی، ورزش و دیگر حوزه‌ها برگزار شد.
در این نشست، ابعاد گوناگون شعار اکسپوی ۲۰۲۷ بلگراد با عنوان «بازی برای بشریت؛ ورزش و موسیقی برای همه» مورد بررسی قرار گرفت.
محمدمهدی تندگویان با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از دیدگاه‌های تخصصی برای حضور مؤثر ایران در این رویداد جهانی اظهار کرد: یکی از ضعف‌های ادوار گذشته اکسپو، نبود اتاق‌های فکر تخصصی بود. این در حالی است که موضوعات اکسپو ماهیتی عمومی و انتزاعی دارند و نیازمند ایده‌پردازی میان‌رشته‌ای و ترکیبی هستند.
وی افزود: برای طراحی مدل حضور، اجرا، فضاسازی و سایر بخش‌ها، باید اتاق‌های فکری متشکل از متخصصان حوزه‌های مختلف شکل گیرد تا ایده‌های اولیه به درستی تبیین و جهت‌دهی شوند.
تندگویان این نشست را فتح‌بابی برای هم‌افزایی تخصص‌ها دانست و گفت: حتی اگر از تمام ایده‌ها یا افراد حاضر استفاده نشود، همین تبادل‌نظرها می‌تواند چراغ راه و مبنای تدوین نظریه‌های اجرایی باشد.


https://iranfair.com/p/692

آخرین اخبار

برگزاری یکصد و هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی BIE با حضور نماینده ایران۴ آذر ۱۴۰۴مناقصه/ انجام خدمات نگهداری 13 هکتار فضای سبز محدوده نمایشگاه بین المللی شامل پوشش : چمن ،درخت (سوزنی برگ و پهن برگ) و انواع درختچه های زینتی و تهیه گل و گیاه نمایشگاه۴ آذر ۱۴۰۴بازدید رئیس‌جمهور کوبا از سالن جمهوری اسلامی ایران در چهل و یکمین نمایشگاه بین‌المللی بازرگانی کوبا – هاوانا۴ آذر ۱۴۰۴اهتزاز پرچم ایران بر فراز مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی کوبا – هاوانا۴ آذر ۱۴۰۴فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در چهارمین روز برگزاری پنجمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌ژئو و بیست و نهمین همایش و نمایشگاه ملی ژئو ماتیک از این نمایشگاه بازدید کرد۴ آذر ۱۴۰۴برگزاری جلسه شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی وزارت صمت / تأکید بر نقش نمایشگاه‌ها ، پاسخگویی و ارتقای ساختارهای ارتباطی۴ آذر ۱۴۰۴پیام مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران به مناسبت هفته بسیج۱ آذر ۱۴۰۴
 
زمان بروزرسانی: ۱۴۰۴/۵/۶
تنظیمات قالب
بزرگنمایی
اندازه فونت
fonttype
Iran Sans
عکس ها
حالت رنگ ها
حالت کور رنگی